V rámci prvního ročníku tour školení Mistr Instalatér Alca jsme s potěšením předali hlavní výhru. Slavnostní předání probíhalo v Praze na našem showroomu na Komunardů, kde jsme měli tu čest přivítat pana Radka Říhu z Karlových Varů, majitele montážní a stavební firmy RIHAR-therm.

Výhra pro nejlepšího instalatéra

Firma RIHAR-therm se stala vítězem naší soutěže a získala hlavní výhru – nářadí Milwaukee v hodnotě 100 000 Kč. Předání se zúčastnil Radek Uhlíř, obchodní ředitel Alca pro Česko a Slovensko, který osobně poblahopřál vítězné firmě a předal cenu jejímu majiteli. „Jsme rádi, že můžeme ocenit tak talentované a pracovitě lidi, jako jsou zaměstnanci firmy RIHAR-therm. Doufáme, že jim nářadí Milwaukee dobře poslouží a pomůže v jejich další práci,“ uvedl Radek Uhlíř.

Výhra pro nejlepšího instalatéra

Úspěšná tour školení Mistr Instalatér Alca

Tour školení Mistr Instalatér Alca se koná po celém Česku a Slovensku a nabízí instalatérům praktické dovednosti a znalosti, včetně instalace WC modulů a žlabů, a kompletního přehledu sortimentu společnosti Alca a FV-Plast. Účastníci školení také získávají prodlouženou záruku na naše produkty. „Naše školení jsou navržena tak, aby byla co nejpřístupnější. Proto přijíždíme přímo do regionů a umožňujeme instalatérům získat potřebné know-how bez nutnosti cestovat do Prahy, kde pořádá školení většina konkurenčních firem,“ dodal Radek Uhlíř.

Pan Říha se školení nezúčastnil sám, ale společně se čtyřmi zaměstnanci své firmy, kteří rovněž získali cenné dovednosti a znalosti, jež využijí ve své každodenní praxi.

Úspěšná tour školení Mistr Instalatér Alca

Plány do budoucna

S radostí oznamujeme, že chystáme další ročník tour školení Mistr Instalatér Alca. V příštím roce plánujeme navýšit počet míst, kde budeme školení pořádat, aby se mohlo zúčastnit ještě více instalatérů a montážníků.

Plány do budoucna

Poděkování účastníkům

Děkujeme všem účastníkům za jejich zájem a těšíme se na další setkání v rámci našich školení. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná a motivuje nás k neustálému zlepšování nejen našich školících programů. Pan Říha nám během předání pověděl o svých zkušenostech z instalací, zejména o problémech, které jsou spojeny s velkými tendry a stavbami, což nám poskytlo cenné poznatky pro další vylepšení našich produktů a služeb.

Poděkování účastníkům